Aanhuurmakelaar Eindhoven

Ben je op zoek naar een aanhuurmakelaar in Eindhoven? Dan ben je bij 123aanhuurmakelaar aan het juiste adres! Of je nu student bent, expat, of op zoek bent naar een eengezinswoning, 123aanhuurmakelaar helpt je bij het vinden van de ideale huurwoning in de verschillende buurten van Eindhoven. In deze blogpost lees je alles over de huurprijzen, populaire wijken en waarom Eindhoven de perfecte stad is om een appartement of woning te huren.

Gratis en vrijblijvend aanmelden
Zoekopdracht mogelijk vanaf €995,-
Aanhuurmakelaar in Eindhoven
Aanhuurmakelaar Eindhoven
Start gratis intake →

Er zijn in februari nog 7 plekken beschikbaar

Wonen in Eindhoven

Eindhoven is de vijfde grootste stad van Nederland, en staat bekend als de technologie- en designstad van Nederland. Grote bedrijven zoals ASML en Philips zijn hier gevestigd, wat de stad aantrekkelijk maakt voor internationale professionals. Het kan daarom lastig zijn om een huurwoning te vinden zonder een aanhuurmakelaar in Eindhoven.

Eindhoven is een echte studentenstad met een levendige sfeer. Er zijn tal van cafés, culturele evenementen en uitgaansmogelijkheden, zoals de Effenaar, een populaire muziek- en evenementenlocatie. 

Studeren in Eindhoven kan aan de Technische Universiteit Eindhoven, de top van technische universiteiten in Europa. Behalve de TU/e biedt Eindhoven ook andere onderwijsinstellingen, zoals de Design Academy Eindhoven, een wereldberoemde kunstacademie en het Fontys Hogescholen waar een breed scala aan hbo-opleidingen aangeboden worden. De meeste studenten huren een kamer in Eindhoven, of delen een appartement dat te huur aangeboden wordt.

De stad is goed verbonden met andere grote steden zoals Amsterdam en Rotterdam, wat het een ideale uitvalsbasis maakt.

Huurprijzen in Eindhoven

De huurprijzen in Eindhoven variëren sterk afhankelijk van de wijk waar je je huurwoning zoekt. Hier is een overzicht van de gemiddelde huurprijzen per maand in enkele populaire buurten:

1. Centrum

Als je graag midden in het stadsleven woont, is het centrum van Eindhoven de perfecte plek. De huurprijzen voor een gemiddeld appartement te huur liggen tussen de € 1.000, en € 1.800,.

2. Strijp-S

Deze hippe, creatieve wijk is populair onder jonge professionals en expats. De huurhuizen en appartementen die te huur staan wisselen hier razendsnel van eigenaar. De huurprijzen liggen gemiddeld tussen de € 900, en € 1.600,.

3. Woensel-Noord

Woensel-Nooord is een rustige, gezinsvriendelijke buurt met betaalbare huurprijzen. De prijs van een huurwoning ligt tussen de € 700, en € 1.200, afhankelijk van de grootte van de huurwoning. Er zijn ook kleinere appartementen te huur, ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een goedkope huurwoning.

4. Tongelre

Tongerle is een wijk die steeds populairder wordt. De wijk biedt een mix van moderne en authentieke huurwoningen, met huurprijzen tussen de € 800, en € 1.300,.

Een aanhuurmakelaar in Eindhoven

Er bestaat geen actueel overzicht van alle aangeboden huurwoningen in Eindhoven. De meeste huurwoningen zijn in het bezit van corporaties met lange wachtlijsten. De particuliere huurwoningen worden via makelaars, lokale kranten of platforms zoals Funda.nl aangeboden. Het vinden van de juiste huurwoning is dan ook vaak een tijdrovend en stressvol proces. Een aanhuurmakelaar in Eindhoven kan voor jou een geschikte huurwoning zoeken binnen je budget.

Waarom kiezen voor 123aanhuurmakelaar?

123Aanhuurmakelaar biedt een efficiënte en moderne aanpak voor het vinden van huurwoningen in steden als Eindhoven. We onderscheiden ons door een volledig online traject, waarbij we gericht huurwoningen zoeken die passen bij jouw woonwensen.

Of je nu op zoek bent naar een modern appartement in het centrum of een gezinswoning in een rustige buitenwijk, onze service bespaart je tijd door actief te reageren op nieuw aanbod en bezichtigingen aan te vragen. Wij regelen de zoektocht, terwijl jij zelf verantwoordelijk bent voor bezichtigingen en verdere afspraken, wat onze tarieven lager maakt dan die van traditionele aanhuurmakelaars​.

Ons tarief begint al vanaf €995 en we hanteren vaak een gedeeltelijk no-cure-no-pay model, afhankelijk van de gemaakte afspraken. Dit betekent dat je pas een gedeelte betaalt wanneer je een geschikte woning hebt gevonden​, daarom zijn wij de juiste partner en gaan we graag voor jou aan de slag als aanhuurmakelaar in Eindhoven!

Heb je specifieke wensen, zoals een bepaalde wijk of budget? Ons team zorgt voor een persoonlijk woonprofiel om precies die woning te vinden die aansluit bij jouw levensstijl. Dus of je nu een woning zoekt in een levendige stad of een rustige buurt, wij staan klaar om je te helpen de perfecte huurwoning te vinden.

Plan een vrijblijvende call →

Er zijn in februari nog 7 plekken beschikbaar

Neem vandaag nog contact op met 123aanhuurmakelaar en ontdek hoe ze jou kunnen helpen bij het vinden van jouw perfecte huurhuis in Eindhoven!