Wat kost een aanhuurmakelaar?

Ben jij benieuwd wat de kosten van een aanhuurmakelaar zijn? Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe huurwoning, kan het vinden van de perfecte match zonder aanhuurmakelaar een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom kan het handig zijn om een aanhuurmakelaar in te schakelen, maar wat kost een aanhuurmakelaar eigenlijk?

Gelukkig biedt 123aanhuurmakelaar de ideale oplossing voor huurders die snel een huurwoning willen vinden, maar wel binnen jouw budget.

In deze blog leggen we uit wat 123aanhuurmakelaar precies voor jou kan betekenen en hoe ze de zoektocht naar een geschikte huurwoning een stuk eenvoudiger maken.

Gratis en vrijblijvend aanmelden
Zoekopdracht mogelijk vanaf €995,-
Aanhuurmakelaar
Start gratis intake →

Er zijn in februari nog 7 plekken beschikbaar

Wat doet een aanhuurmakelaar?

Een aanhuurmakelaar is een gespecialiseerde makelaar die optreedt namens huurders. In plaats van dat je zelf het internet moet afstruinen naar beschikbare huurwoningen, helpt een aanhuurmakelaar jou met het vinden van een woning die voldoet aan jouw wensen en eisen. 123Aanhuurmakelaar is dé expert op dit gebied, en biedt een uitgebreide dienstverlening voor woningzoekers. Wij gaan voor jou bezichtigingen regelen!

De kosten van een aanhuurmakelaar

Aanhuurmakelaar kosten
De totale kosten bedragen tussen de €995,- en €1995,-. Dat is afhankelijk van je zoekopdracht en de afspraken en garanties die wij jou bieden. Wil je meer informatie over onze tarieven, of wat wij als aanhuurmakelaar voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in.

Er zijn dus al mogelijkheden vanaf €995,-, maar wist je dat je gratis een intakegesprek kunt plannen?

Plan een vrijblijvende call →

Er zijn in februari nog 7 plekken beschikbaar

Persoonlijk woonprofiel  

Bij 123aanhuurmakelaar beginnen we altijd met het opstellen van een persoonlijk profiel. Dit helpt ons beter te begrijpen naar wat voor huurwoning je op zoek bent, in welke buurt je wilt wonen en binnen welk budget. Onze dienstverlening is uitstekend geschikt om te zoeken naar huurwoningen binnen een bepaald budget. Zolang het maar vrije sector huurwoningen zijn, minimaal ongeveer €1000,- per maand huur.

Bezichtigingen aanvragen

Wij werken net iets anders dan een traditionele aanhuurmakelaar. Bij 123aanhuurmakelaar houden we het graag simpel, overzichtelijk en efficiënt. We gaan jou helpen met het vinden van een huurwoning. Dankzij onze slimme bewezen formule kunnen we onze diensten tegen een bijzonder scherp tarief aanbieden. Een volledig online traject, zonder toeters en bellen. Bestaat dat nog, een voordelige aanhuurmakelaar? Jazeker!

Wij gaan voor jou, maximaal 3 maanden lang, zoeken naar een huurwoning die past binnen jouw zoekprofiel. Wij zoeken écht de hele dag naar woningen en we reageren supersnel voor jou op nieuwe huurwoningen. We ontvangen nieuw en beschikbaar aanbod van o.a. makelaars.

Wij vragen de bezichtiging voor jou aan, de rest regel je zelf.
De afspraak met de verhuurmakelaar? Die regel jij ook zelf. Ook het nakijken van je huurcontract, bezichtigen en de sleutels ontvangen doe je allemaal zelf. Wil je daar graag iemand bij hebben? Dan is 123aanhuurmakelaar niet de juiste match voor jou. Wij geloven erin dat je bij het bezichtigen eigenlijk geen aanhuurmakelaar nodig hebt. Wij werken online, snel en efficiënt en gaan dus niet met jou mee op pad om woningen te bekijken. Dat scheelt jou weer flink in de kosten!

Waarom kiezen voor 123aanhuurmakelaar?

Een traditionele aanhuurmakelaar rekent vaak minimaal één maand huur als kosten, plus extra services. Dit kan al snel oplopen naar meer dan €2500,-. Bij 123aanhuurmakelaar geloven wij erin dat het efficiënter en makkelijker kan, tegen een scherp en helder tarief. Wij zijn, afhankelijk van de afspraken die we met jou maken, vaak meer dan de helft goedkoper dan een traditionele aanhuurmakelaar.

Wat doen wij niet?

Wat wij wel doen?

Met jou persoonlijk meegaan naar de bezichtiging
Zoeken naar huurwoningen
Contact met de verhuurmakelaar na een bezichtiging
Reageren op huurwoningen
Onnodige extra kosten rekenen
Bezichtigingen aanvragen
Verborgen commissies of ingewikkelde contracten
Een helder tarief, eventueel gedeeltelijk no-cure-no-pay

 Conclusie

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner om je te helpen bij het vinden van jouw perfecte huurwoning? 123 aanhuurmakelaar biedt niet alleen gemak, maar ook expertise en een uitgebreid netwerk.

Of je nu op zoek bent naar een appartement in de stad of een rustig gelegen huurwoning aan de rand van het land,
123aanhuurmakelaar helpt bij het vinden van jouw perfecte huurwoning!