Aanhuurmakelaar Nijmegen

Ben je op zoek naar een aanhuurmakelaar in de historische en levendige stad Nijmegen?

Of je nu een jonge professional, student of gezin bent, Nijmegen heeft veel te bieden voor huurders. Met de hulp van 123aanhuurmakelaar wordt het vinden van een geschikte huurwoning een stuk eenvoudiger.

In deze blogpost duiken we dieper in de huurprijzen in Nijmegen, de verschillende wijken, en de voordelen van het samenwerken met 123aanhuurmakelaar.

Gratis en vrijblijvend aanmelden
Zoekopdracht mogelijk vanaf €995,-
Aanhuurmakelaar Nijmegen
Aanhuurmakelaar Nijmegen
Hoe gaat 123aanhuurmakelaar te werk?

Wij werken net iets anders dan een traditionele aanhuurmakelaar. Bij 123aanhuurmakelaar houden we het graag simpel, overzichtelijk en efficiënt. We gaan jou helpen met het vinden van een huurwoning. Dankzij onze slimme bewezen formule kunnen we onze diensten tegen een bijzonder scherp tarief aanbieden. Een volledig online traject, zonder toeters en bellen. Bestaat dat nog, een voordelige aanhuurmakelaar? Jazeker!

Wij gaan voor jou, maximaal 3 maanden lang, zoeken naar een huurwoning die past binnen jouw zoekprofiel. Wij zoeken écht de hele dag naar woningen en we reageren supersnel voor jou op nieuwe huurwoningen. We ontvangen nieuw en beschikbaar aanbod van o.a. makelaars.

Wij vragen de bezichtiging voor jou aan, de rest regel je zelf. De afspraak met de verhuurmakelaar? Die regel jij ook zelf. Ook het nakijken van je huurcontract, bezichtigen en de sleutels ontvangen doe je allemaal zelf. Wil je daar graag iemand bij hebben? Dan is 123aanhuurmakelaar niet de juiste match voor jou. Wij geloven erin dat je bij het bezichtigen eigenlijk geen aanhuurmakelaar nodig hebt. Wij werken online, snel en efficiënt en gaan dus niet met jou mee op pad om woningen te bekijken. Dat scheelt jou weer flink in de kosten!

Wat zijn jullie tarieven?

De totale kosten bedragen tussen de €995,- en €1995,-. Dat is afhankelijk van je zoekopdracht en de afspraken en garanties die wij jou bieden. Wil je meer informatie over onze tarieven, of wat wij als aanhuurmakelaar voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in.

Bieden jullie echt 100% garantie?

Afhankelijk van jouw zoekopdracht en de gemaakte afspraken kunnen we verschillende garanties bieden. We bieden je meestal de garantie dat we minimaal één bezichtiging voor jou kunnen regelen. De Algemene Voorwaarden van 123aanhuurmakelaar zijn van toepassing.

Daarnaast kunnen we de afspraak maken dat je pas een gedeelte betaalt als je je nieuwe huurwoning hebt gekregen, een gedeeltelijke no-cure-no-pay.

Krijg jij de huurwoning? Uiteindelijk hangt dat ook van de verhuurmakelaar af. Het kan zijn dat er extra eisen (denk aan inkomenseisen) worden gesteld of dat de huurwoning aan een andere kandidaat wordt gegund. Een aanhuurmakelaar kan hier geen garantie op geven, maar daarom doen we vaak een gedeelte op no-cure-no-pay basis. Gaat de woning naar een ander? Geen zorgen, we gaan 3 maanden lang voor jou aan de slag. De kans is groot dat we weer nieuwe woningen voor jou vinden en je alsnog ergens anders mag bezichtigen.

Start gratis intake →

Er zijn in februari nog 7 plekken beschikbaar

Aanhuurmakelaar in Nijmegen?

Nijmegen is een van de oudste steden van Nederland, en dit zie je terug in de prachtige historische gebouwen en charmante wijken. De stad is de afgelopen jaren steeds populairder geworden, wat een directe invloed heeft gehad op de huurprijzen. De huurprijzen in Nijmegen zijn echter nog steeds redelijk betaalbaar in vergelijking met steden zoals Amsterdam of Utrecht. Het kan lastig zijn om een huurwoning te vinden zonder aanhuurmakelaar in Nijmegen. Hier is een overzicht van enkele van de populairste wijken en de gemiddelde huurprijzen:

Nijmegen Centrum

Wonen in het hart van de stad is ideaal voor mensen die dicht bij alle voorzieningen willen zijn. Je hebt hier talloze winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden op loopafstand. De huurprijzen voor appartementen in het centrum liggen gemiddeld tussen de € 1.000, en € 1.600, per maand. Grotere appartementen en eengezinswoningen kunnen oplopen tot € 1.800, of meer, afhankelijk van de locatie en grootte.

Oost Nijmegen (Altrade, Galgenveld, Hunnerberg)

Dit gebied ligt dicht bij de Radboud Universiteit en het Universitair Medisch Centrum, waardoor het populair is onder studenten en jonge professionals. Appartementen en studio’s zijn hier te huur vanaf € 900, tot € 1.400, per maand. Voor gezinswoningen varieert de huurprijs van € 1.300, tot € 1.900,.

Nijmegen-West (Waterkwartier, Wolfskuil)

In deze opkomende buurt zijn er betaalbare huurwoningen te vinden, vooral geschikt voor starters en jonge gezinnen. Hier liggen de huurprijzen voor appartementen tussen de € 800, en € 1.200, per maand, terwijl eengezinswoningen beschikbaar zijn vanaf € 1.100, tot € 1.600,.

Lindenholt

Deze wijk is wat verder van het centrum verwijderd, maar biedt een rustige, gezinsvriendelijke omgeving met meer ruimte. Hier kun je ruime woningen huren voor een relatief lage prijs, variërend van € 1.000, tot € 1.500, per maand, afhankelijk van de grootte van de woning. Ook met een klein budget kan het nuttig zijn om een aanhuurmakelaar in Nijmegen in te schakelen.

Nijmegen-Oost (Kwakkenberg, Groenewoud)

Dit is een van de meest gewilde woonwijken van Nijmegen, vooral vanwege de ruime en groene omgeving. De huurprijzen liggen hier hoger, met appartementen tussen de € 1.200, en € 1.800, per maand en grotere eengezinswoningen die kunnen oplopen tot € 2.500,.

Plan een vrijblijvende call →

Er zijn in februari nog 7 plekken beschikbaar

De Voordelen van 123aanhuurmakelaar in Nijmegen

Als je op zoek bent naar een huurwoning in Nijmegen, is het belangrijk om snel te kunnen handelen op een concurrerende markt. Hier komt 123aanhuurmakelaar in beeld. Deze aanhuurmakelaar is gespecialiseerd in het vinden van de perfecte huurwoningen in Nijmegen en omstreken. Hier zijn enkele van de voordelen van het werken met 123aanhuurmakelaar:

1. Ruim aanbod aan huurwoningen  
Of je nu op zoek bent naar een modern appartement in Nijmegen Centrum, een ruime eengezinswoning in Nijmegen-Oost, of een betaalbare studio in Nijmegen-West, 123aanhuurmakelaar heeft een breed scala aan huurwoningen in verschillende prijsklassen. Ze zorgen ervoor dat je altijd meerdere opties hebt die aansluiten bij jouw voorkeuren. Een aanhuurmakelaar in Nijmegen kan jou helpen bij het vinden van de juiste huurwoning, binnen ieder budget.

2. Snelle toegang tot nieuwe woningen   
In een stad als Nijmegen kan het vinden van een goede huurwoning soms een race tegen de klok zijn. 123aanhuurmakelaar heeft een uitgebreid netwerk in de stad, waardoor zij vaak als eerste op de hoogte zijn van nieuwe woningen die op de markt komen. Hierdoor heb jij een voorsprong en een grotere kans om jouw ideale woning te vinden. Een aanhuurmakelaar in Nijmegen is dus vaak sneller dan dat je zelf gaat reageren.

3. Lokale expertise     
123aanhuurmakelaar kent de stad Nijmegen en de omliggende wijken door en door. Ze kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste wijk die past bij jouw levensstijl, en je adviseren over de huurprijzen, voorzieningen en toekomstplannen van verschillende buurten. Of je nu een rustige, groene omgeving zoekt of juist midden in de stad wilt wonen, een aanhuurmakelaar in Nijmegen kan de juiste begeleiding bieden.

4. Transparante kosten en geen verrassingen
Transparantie is een belangrijk kenmerk van 123aanhuurmakelaar. Ze werken met duidelijke prijsafspraken, zodat je precies weet wat je betaalt en waarvoor. Dit betekent dat je geen verborgen kosten zult tegenkomen, iets wat bij andere makelaars nog weleens anders kan zijn. Een aanhuurmakelaar in Nijmegen kan duur zijn, maar bij 123aanhuurmakelaar past het meestal binnen ieder budget.

Waarom Nijmegen?

Nijmegen is een stad vol cultuur, historie en groen. De stad is rijk aan monumenten en musea, maar ook aan gezellige cafés, restaurants en winkels. Met de Waal die door de stad stroomt, heb je ook prachtige natuurgebieden binnen handbereik, zoals de Ooijpolder en de uiterwaarden. Daarnaast is Nijmegen bekend om zijn levendige studentenleven en de Radboud Universiteit, wat het een dynamische plek maakt om te wonen.