Aanhuurmakelaar Amsterdam?

Ben je op zoek naar een aanhuurmakelaar in Amsterdam? Wist je dat een aanhuurmakelaar in Amsterdam jouw zoekopdracht volledig uit handen kan nemen? Zo kan 123aanhuurmakelaar jou helpen bij het vinden van een nieuwe huurwoning, binnen je budget!

Gratis en vrijblijvend aanmelden
Zoekopdracht mogelijk vanaf €995,-
Aanhuurmakelaar Amsterdam
Hoe gaat 123aanhuurmakelaar te werk?

Wij werken net iets anders dan een traditionele aanhuurmakelaar. Bij 123aanhuurmakelaar houden we het graag simpel, overzichtelijk en efficiënt. We gaan jou helpen met het vinden van een huurwoning. Dankzij onze slimme bewezen formule kunnen we onze diensten tegen een bijzonder scherp tarief aanbieden. Een volledig online traject, zonder toeters en bellen. Bestaat dat nog, een voordelige aanhuurmakelaar? Jazeker!

Wij gaan voor jou, maximaal 3 maanden lang, zoeken naar een huurwoning die past binnen jouw zoekprofiel. Wij zoeken écht de hele dag naar woningen en we reageren supersnel voor jou op nieuwe huurwoningen. We ontvangen nieuw en beschikbaar aanbod van o.a. makelaars.

Wij vragen de bezichtiging voor jou aan, de rest regel je zelf. De afspraak met de verhuurmakelaar? Die regel jij ook zelf. Ook het nakijken van je huurcontract, bezichtigen en de sleutels ontvangen doe je allemaal zelf. Wil je daar graag iemand bij hebben? Dan is 123aanhuurmakelaar niet de juiste match voor jou. Wij geloven erin dat je bij het bezichtigen eigenlijk geen aanhuurmakelaar nodig hebt. Wij werken online, snel en efficiënt en gaan dus niet met jou mee op pad om woningen te bekijken. Dat scheelt jou weer flink in de kosten!

Wat zijn jullie tarieven?

De totale kosten bedragen tussen de €995,- en €1995,-. Dat is afhankelijk van je zoekopdracht en de afspraken en garanties die wij jou bieden. Wil je meer informatie over onze tarieven, of wat wij als aanhuurmakelaar voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in.

Bieden jullie echt 100% garantie?

Afhankelijk van jouw zoekopdracht en de gemaakte afspraken kunnen we verschillende garanties bieden. We bieden je meestal de garantie dat we minimaal één bezichtiging voor jou kunnen regelen. De Algemene Voorwaarden van 123aanhuurmakelaar zijn van toepassing.

Daarnaast kunnen we de afspraak maken dat je pas een gedeelte betaalt als je je nieuwe huurwoning hebt gekregen, een gedeeltelijke no-cure-no-pay.

Krijg jij de huurwoning? Uiteindelijk hangt dat ook van de verhuurmakelaar af. Het kan zijn dat er extra eisen (denk aan inkomenseisen) worden gesteld of dat de huurwoning aan een andere kandidaat wordt gegund. Een aanhuurmakelaar kan hier geen garantie op geven, maar daarom doen we vaak een gedeelte op no-cure-no-pay basis. Gaat de woning naar een ander? Geen zorgen, we gaan 3 maanden lang voor jou aan de slag. De kans is groot dat we weer nieuwe woningen voor jou vinden en je alsnog ergens anders mag bezichtigen.

Start gratis intake →

Er zijn in februari nog 7 plekken beschikbaar

Met een aanhuurmakelaar in Amsterdam vind je snel en gemakkelijk je nieuwe huurwoning

Het vinden van een geschikte huurwoning in Amsterdam kan een uitdagende taak zijn, vooral in de huidige woningmarkt. Of je nu een expat bent die zich voor het eerst in Nederland gaat vestigen, of op zoek bent naar een studentenkamer te huur, 123aanhuurmakelaar staat klaar om je te helpen bij het zoeken naar een woonruimte en is de juiste keuze voor een aanhuurmakelaar in Amsterdam.

Huren in Amsterdam: Waar Moet Je Op Letten?

De huurmarkt in Amsterdam is dynamisch en zeer competitief. Het aantal huizen op de particuliere huurmarkt in Amsterdam fluctueert voortdurend. Er lijkt altijd een tekort aan huurwoningen te zijn. Vooral in de goedkope sector is het aanbod beperkt. Het is daarom bijna onmogelijk om een woning te vinden zonder een aanhuurmakelaar in Amsterdam.

Plan een vrijblijvende call →

Er zijn in februari nog 7 plekken beschikbaar

De Huurprijzen in Amsterdam

De huurprijzen in Amsterdam zijn sterk afhankelijk van de locatie, de grootte van het huurpand, en de algemene staat van de huurwoning. Het is belangrijk om een realistisch budget te stellen.

In het eerste kwartaal van 2024 ontving een huurwoning in Amsterdam gemiddeld 18 reacties, wat wijst op een zeer concurrerende markt. De vraag naar een huurwoning of studentenkamer blijft hoog, vooral voor woningen in de lagere prijscategorieën. Woningen boven de  € 3.000, per maand zijn met gemiddeld 8 reacties iets makkelijker te vinden. Juist bij populaire woningen kan het handig zijn om een aanhuurmakelaar in Amsterdam in te schakelen.

De huurprijzen in Amsterdam zijn aanzienlijk gestegen, met een gemiddelde prijs van € 27, per vierkante meter in de vrije sector. Dit maakt de stad een van de duurste plekken om te huren in Nederland. De meeste huurwoningen in de stad vallen in het prijssegment rond de € 1.500, per maand, maar er is een schaarste aan woningen onder de € 1.000, wat vooral moeilijk is voor studenten en starters die op zoek zijn naar een huurhuis in Amsterdam.

De Locatiekeuze


Wat is voor jou belangrijk? Wil je in het gezellige hart van de stad wonen, of liever in een rustige buitenwijk? Heb je behoefte aan een park dichtbij of is het belangrijker dat je gemakkelijk op de Ringweg Amsterdam kunt komen? Een aanhuurmakelaar in Amsterdam kan je hierbij helpen.

Denk bij het aangeven van jouw voorkeur aan de aanhuurmakelaar in Amsterdam ook aan voorzieningen zoals openbaar vervoer, winkels, scholen en parken in de buurt van de woning. Deze kunnen van grote invloed zijn op jouw uiteindelijke woongenot.huurprijzen in Amsterdam zijn sterk afhankelijk van de locatie, de grootte van het huurpand, en de algemene staat van de huurwoning. Het is belangrijk om een realistisch budget te stellen.
De stad Amsterdam heeft veel verschillende wijken. Iedere wijk heeft zo zijn eigen karakter. De oude grachtenpanden langs de kanalen in de binnenstad zijn niet te vergelijken met een woning in de Bijlmer. De prijzen verschillen dan ook enorm!

Hoe vind je de juiste Huurwoning

Je kunt natuurlijk zelf op zoek gaan naar een huurwoning. Door dagelijks bij Funda of op andere websites te kijken bijvoorbeeld. Of door een zoekopdracht te plaatsen bij een van de vele makelaars die in Amsterdam aanwezig zijn. Maar zoals gezegd is het aanbod relatief klein, en zijn de woningen vaak binnen een week van huurder veranderd. Je dient er snel bij te zijn! Een aanhuurmakelaar in Amsterdam kan het gehele zoekproces voor jou uit handen nemen.

De aanhuurmakelaar in Amsterdam!

Toch hoeft het zoeken naar een huurhuis of studentenkamer in Amsterdam geen stressvolle ervaring te zijn. 123aanhuurmakelaar gaat op zoek naar een huurwoning of kamer die past bij jouw wensen en budget. 123aanhuurmakelaar is een gerenommeerde aanhuurmakelaar in Amsterdam die gespecialiseerd is in het begeleiden van huurders bij het vinden van de ideale huurwoning. 

Breed Netwerk
Dankzij hun uitgebreide netwerk heeft 123aanhuurmakelaar toegang tot een breed scala aan huurwoningen in Amsterdam, variërend van moderne appartementen tot charmante grachtenpanden.

Tijd- en Kostenbesparing

Het inschakelen van een aanhuurmakelaar kan veel tijd en moeite besparen. 123aanhuurmakelaar bekijkt dagelijks de woonmarkt en zoekt naar nieuwe aanbiedingen door heel Nederland.

Persoonlijke benadering
Wij sturen je niet zomaar een overzicht van alle huurwoningen in de regio, maar kijken gericht naar een huurpand dat voldoet aan de door jou gestelde criteria.


Of je nu de voorkeur geeft aan het bruisende stadscentrum, de rustige buitenwijken, of een buurt vol groen en recreatiemogelijkheden, 123aanhuurmakelaar helpt de perfecte locatie te vinden. Neem vandaag nog contact op met 123aanhuurmakelaar en zet de eerste stap naar jouw nieuwe thuis in Amsterdam!