Aanhuurmakelaar Den Haag

Ben je op zoek naar een aanhuurmakelaar in Den Haag? Het inschakelen van 123aanhuurmakelaar kan de zoektocht een stuk gemakkelijker maken. Deze professionals helpen je bij het vinden van een huurwoning die aan jouw wensen en budget voldoet. In dit blog verkennen we populaire buurten in Den Haag, en geven we een kort overzicht van de gemiddelde huurprijzen en het huuraanbod.

Gratis en vrijblijvend aanmelden
Zoekopdracht mogelijk vanaf €995,-
Aanhuurmakelaar in Den Haag
Start gratis intake →

Er zijn in februari nog 7 plekken beschikbaar

Wat kan 123aanhuurmakelaar in Den Haag voor mij betekenen?

Een aanhuurmakelaar is jouw vertrouwde gids in de zoektocht naar de perfecte huurwoning. 123aanhuurmakelaar in Den Haag beschikt over een breed netwerk van huurwoningen en panden, inclusief exclusieve opties die je niet altijd online tegenkomt. Dankzij de kennis en expertise van 123aanhuurmakelaar Den Haag vind je sneller een huurwoning die volledig aan jouw wensen voldoet, waardoor je veel tijd en moeite en frustratie bespaart.

Huren in Den Haag

Zoals in iedere Nederlandse stad heeft ook Den Haag een verscheidenheid aan buurten, elk met zijn eigen charme. Het huuraanbod in Den Haag is gevarieerd, met opties voor elke smaak en budget. Je kunt kiezen uit verschillende types huurwoningen, van studio’s en appartementen te huur tot het huren van ruime lofts en ruime eengezinswoningen. 

Voor wie op zoek is naar iets exclusievers, biedt Den Haag prachtige herenhuizen en luxere woningen te huur in wijken zoals het centrum en Scheveningen. Dergelijke huurwoningen hebben vaak huurprijzen die boven de € 2.500, per maand liggen.

Hoe gaat 123aanhuurmakelaar te werk?

Wij werken net iets anders dan een traditionele aanhuurmakelaar. Bij 123aanhuurmakelaar houden we het graag simpel, overzichtelijk en efficiënt. We gaan jou helpen met het vinden van een huurwoning. Dankzij onze slimme bewezen formule kunnen we onze diensten tegen een bijzonder scherp tarief aanbieden. Een volledig online traject, zonder toeters en bellen. Bestaat dat nog, een voordelige aanhuurmakelaar? Jazeker!

Wij gaan voor jou, maximaal 3 maanden lang, zoeken naar een huurwoning die past binnen jouw zoekprofiel. Wij zoeken écht de hele dag naar woningen en we reageren supersnel voor jou op nieuwe huurwoningen. We ontvangen nieuw en beschikbaar aanbod van o.a. makelaars.

Wij vragen de bezichtiging voor jou aan, de rest regel je zelf. De afspraak met de verhuurmakelaar? Die regel jij ook zelf. Ook het nakijken van je huurcontract, bezichtigen en de sleutels ontvangen doe je allemaal zelf. Wil je daar graag iemand bij hebben? Dan is 123aanhuurmakelaar niet de juiste match voor jou. Wij geloven erin dat je bij het bezichtigen eigenlijk geen aanhuurmakelaar nodig hebt. Wij werken online, snel en efficiënt en gaan dus niet met jou mee op pad om woningen te bekijken. Dat scheelt jou weer flink in de kosten!

Wat zijn jullie tarieven?

De totale kosten bedragen tussen de €995,- en €1995,-. Dat is afhankelijk van je zoekopdracht en de afspraken en garanties die wij jou bieden. Wil je meer informatie over onze tarieven, of wat wij als aanhuurmakelaar voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in.

Bieden jullie echt 100% garantie?

Afhankelijk van jouw zoekopdracht en de gemaakte afspraken kunnen we verschillende garanties bieden. We bieden je meestal de garantie dat we minimaal één bezichtiging voor jou kunnen regelen. De Algemene Voorwaarden van 123aanhuurmakelaar zijn van toepassing.

Daarnaast kunnen we de afspraak maken dat je pas een gedeelte betaalt als je je nieuwe huurwoning hebt gekregen, een gedeeltelijke no-cure-no-pay.

Krijg jij de huurwoning? Uiteindelijk hangt dat ook van de verhuurmakelaar af. Het kan zijn dat er extra eisen (denk aan inkomenseisen) worden gesteld of dat de huurwoning aan een andere kandidaat wordt gegund. Een aanhuurmakelaar kan hier geen garantie op geven, maar daarom doen we vaak een gedeelte op no-cure-no-pay basis. Gaat de woning naar een ander? Geen zorgen, we gaan 3 maanden lang voor jou aan de slag. De kans is groot dat we weer nieuwe woningen voor jou vinden en je alsnog ergens anders mag bezichtigen.

De populaire buurten in Den Haag

Den Haag is een levendige, sfeervolle stad. De verschillende buurten hebben elk hun eigen charme en voor- en nadelen. Hier zijn enkele zeer populaire buurten in Den Haag waar panden te huur worden aangeboden:

Centrum

Het stadscentrum van Den Haag biedt een bruisende omgeving met veel winkels, restaurants en culturele instellingen. In het centrum wordt een breed scala aan appartementen te huur aangeboden, van kleine studio’s tot ruime lofts.

De huurprijs voor een appartement in het centrum kost tussen de € 1.200, tot € 2.500, per maand, afhankelijk van de grootte en de locatie.

Plan een vrijblijvende call →

Er zijn in februari nog 7 plekken beschikbaar

Scheveningen

Deze kustwijk staat bekend om zijn strand en levendige sfeer. Scheveningen biedt een breed scala aan huurwoningen. Er zijn kamers te huur, knusse appartementen te huur maar ook eengezinswoningen die te huur aangeboden worden.

De huurprijzen liggen meestal tussen de € 1.000, en € 2.000, per maand.

Benoordenhout

Benoordenhout is een groene en rustige wijk, ideaal voor gezinnen. In deze buurt staan zowel koop- als huurhuizen.

De huurprijzen voor eengezinswoningen liggen doorgaans tussen de € 1.500, en € 2.500, terwijl de huurprijs voor een appartement meestal tussen de € 1.200, en € 1.800, per maand kost. 

Wijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede is een opkomende wijk met een mix van moderne en oudere woningen. De buurt is een aantrekkelijke optie voor mensen die iets betaalbaarder willen huren.

De huurprijzen variëren in deze wijk van € 1.000, tot € 1.800, per maand.

Delftse Hout

Gelegen net buiten het stadscentrum, biedt deze wijk een rustige woonomgeving met goede verbindingen naar het centrum.

Huurprijzen voor woningen in Delftse Hout variëren van € 1.000, tot € 1.800, per maand. 

De aanhuurmakelaar inschakelen bij de zoektocht naar jouw ideale huurwoning

Het inschakelen van een aanhuurmakelaar zal de zoektocht naar een huurwoning in Den Haag aanzienlijk vergemakkelijken. Of je nu op zoek bent naar een appartement in het bruisende centrum, een eengezinswoning in Benoordenhout, of een luxe huurwoning in Scheveningen, aanhuurmakelaar Den Haag helpt bij het snel en efficiënt vinden van een huurwoning.

Aanhuurmakelaars hebben toegang tot een breed netwerk van verhuurders die vaak niet online aangeboden worden. Daarnaast zoeken ze naar een huurwoning dat precies aan jouw criteria voldoet.Plan een gesprek met 123aanhuurmakelaar Den Haag om je wensen en verwachtingen te bespreken. Met de juiste makelaar aan je zijde vind je binnen de kortste keren jouw nieuwe thuis in deze prachtige stad!

Veel succes met je zoektocht!