Aanhuurmakelaar Breda

Denk jij dat een aanhuurmakelaar in Breda een overbodige luxe is? Of misschien wel te duur?

Als je van plan bent om een huurwoning te vinden in deze bourgondische stad, kan 123aanhuurmakelaar je helpen bij elke stap van het proces, binnen ieder budget!

In deze blogpost bespreken we de huurprijzen in Breda, populaire wijken om te huren, en waarom 123aanhuurmakelaar de ideale aanhuurmakelaar in Breda is voor het vinden van een huurwoning.

Gratis en vrijblijvend aanmelden
Zoekopdracht mogelijk vanaf €995,-
Aanhuurmakelaar in Breda
aanhuurmakelaar breda
Start gratis intake →

Er zijn in februari nog 7 plekken beschikbaar

Een aanhuurmakelaar in Breda?

Breda is een stad die veel te bieden heeft voor zowel jong als oud. De stad is rijk aan geschiedenis en cultuur, met prachtige historische gebouwen, een bruisend centrum en veel gezellige cafés en restaurants. Daarnaast is Breda omgeven door veel groen en natuur, zoals het Mastbos, waar je heerlijk kunt wandelen en ontspannen. Een aanhuurmakelaar in Breda kan jou helpen bij het vinden van een huurwoning.

Ook de bereikbaarheid van Breda is een groot voordeel. De stad ligt gunstig ten opzichte van andere steden zoals Rotterdam, Eindhoven en Antwerpen, en is met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Breda staat bovendien bekend om zijn vriendelijke en gemoedelijke sfeer.

Of je nu een jonge professional bent, een gezin hebt of op zoek bent naar een rustige plek om te wonen, Breda heeft voor iedereen iets te bieden. Daarom kan het best lastig zijn om een huurwoning te vinden zonder aanhuurmakelaar in Breda.

Hoe gaat 123aanhuurmakelaar te werk?

Wij werken net iets anders dan een traditionele aanhuurmakelaar. Bij 123aanhuurmakelaar houden we het graag simpel, overzichtelijk en efficiënt. We gaan jou helpen met het vinden van een huurwoning. Dankzij onze slimme bewezen formule kunnen we onze diensten tegen een bijzonder scherp tarief aanbieden. Een volledig online traject, zonder toeters en bellen. Bestaat dat nog, een voordelige aanhuurmakelaar? Jazeker!

Wij gaan voor jou, maximaal 3 maanden lang, zoeken naar een huurwoning die past binnen jouw zoekprofiel. Wij zoeken écht de hele dag naar woningen en we reageren supersnel voor jou op nieuwe huurwoningen. We ontvangen nieuw en beschikbaar aanbod van o.a. makelaars.

Wij vragen de bezichtiging voor jou aan, de rest regel je zelf. De afspraak met de verhuurmakelaar? Die regel jij ook zelf. Ook het nakijken van je huurcontract, bezichtigen en de sleutels ontvangen doe je allemaal zelf. Wil je daar graag iemand bij hebben? Dan is 123aanhuurmakelaar niet de juiste match voor jou. Wij geloven erin dat je bij het bezichtigen eigenlijk geen aanhuurmakelaar nodig hebt. Wij werken online, snel en efficiënt en gaan dus niet met jou mee op pad om woningen te bekijken. Dat scheelt jou weer flink in de kosten!

Wat zijn jullie tarieven?

De totale kosten bedragen tussen de €995,- en €1995,-. Dat is afhankelijk van je zoekopdracht en de afspraken en garanties die wij jou bieden. Wil je meer informatie over onze tarieven, of wat wij als aanhuurmakelaar voor jou kunnen betekenen? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in.

Bieden jullie echt 100% garantie?

Afhankelijk van jouw zoekopdracht en de gemaakte afspraken kunnen we verschillende garanties bieden. We bieden je meestal de garantie dat we minimaal één bezichtiging voor jou kunnen regelen. De Algemene Voorwaarden van 123aanhuurmakelaar zijn van toepassing.

Daarnaast kunnen we de afspraak maken dat je pas een gedeelte betaalt als je je nieuwe huurwoning hebt gekregen, een gedeeltelijke no-cure-no-pay.

Krijg jij de huurwoning? Uiteindelijk hangt dat ook van de verhuurmakelaar af. Het kan zijn dat er extra eisen (denk aan inkomenseisen) worden gesteld of dat de huurwoning aan een andere kandidaat wordt gegund. Een aanhuurmakelaar kan hier geen garantie op geven, maar daarom doen we vaak een gedeelte op no-cure-no-pay basis. Gaat de woning naar een ander? Geen zorgen, we gaan 3 maanden lang voor jou aan de slag. De kans is groot dat we weer nieuwe woningen voor jou vinden en je alsnog ergens anders mag bezichtigen.

Huurprijzen in Breda: Wat je moet weten?

Breda staat bekend als een bruisende stad die steeds populairder wordt, vooral onder jonge professionals, studenten en gezinnen. De huurprijzen in Breda variëren, afhankelijk van de wijk en het type woning dat je zoekt. Hieronder vind je een overzicht van de gemiddelde huurprijzen in enkele van de populairste wijken van Breda:

Breda Centrum

Het historische hart van de stad, met pittoreske straten, gezellige pleinen en veel voorzieningen binnen handbereik. De huurprijzen voor een appartement in het centrum liggen gemiddeld tussen de € 1.000, en € 1.600, per maand. Eengezinswoningen in dit deel van de stad zijn zeldzaam, maar kunnen oplopen tot € 1.800, per maand. Juist met een klein budget kan het lastig zijn om een huurwoning te vinden zonder aanhuurmakelaar in Breda. Wist je dat een aanhuurmakelaar in Breda voor jou kan zoeken naar woning vanaf €1000,- per maand? 

Ginneken

Deze wijk staat bekend om zijn charme, groene lanen en nabijheid van het Mastbos. De huurprijzen in Ginneken zijn over het algemeen iets hoger, met appartementen die variëren van € 1.200, tot € 1.700, per maand. Voor ruime eengezinswoningen betaal je al gauw € 1.800, tot € 2.500, per maand.

Breda Oost (Heusdenhout & Brabantpark)

Dit zijn populaire woonwijken voor gezinnen en werkende professionals. Hier vind je vooral ruime eengezinswoningen met huurprijzen tussen de € 1.200, en € 1.900, per maand. Appartementen zijn er iets voordeliger, met prijzen van € 900, tot € 1.300,.

Belcrum

Deze wijk ligt dicht bij het station en is een van de opkomende buurten in Breda. Veel jonge gezinnen en creatievelingen trekken naar deze buurt vanwege de goede verbindingen en lagere huurprijzen. Hier kun je appartementen huren vanaf € 900, tot € 1.400, per maand.

Princenhage

Dit is een sfeervolle en gewilde wijk met een dorps karakter. De huurprijzen liggen hier gemiddeld tussen de € 1.100, en € 1.700, per maand voor een appartement en € 1.400, tot € 2.200, voor een eengezinswoning.

De huurmarkt in Breda is competitief, vooral in de populaire wijken zoals het centrum en Ginneken. Dit maakt het belangrijk om snel te handelen wanneer je een geschikte woning vindt. 123aanhuurmakelaar biedt je de ondersteuning die je nodig hebt om een goede keuze te maken en snel te reageren op nieuwe aanbiedingen.

Voordelen van 123aanhuurmakelaar in Breda

123aanhuurmakelaar heeft veel ervaring met de huurmarkt in Breda en staat bekend om hun klantgerichte aanpak. Hier zijn enkele voordelen van samenwerken met 123aanhuurmakelaar bij het zoeken naar een huurwoning in Breda:

1. Groot aanbod van woningen  
Of je nu op zoek bent naar een modern appartement in het centrum, een gezinswoning in Breda Oost, of een gezellig huisje in Ginneken, 123aanhuurmakelaar heeft toegang tot een breed scala aan huurwoningen in verschillende prijsklassen en stijlen. Zo vind je met een aanhuurmakelaar in Breda altijd een woning die past bij jouw wensen en budget.

2. Snelle toegang tot nieuwe woningen     
De beste huurwoningen worden vaak snel verhuurd, zeker in een populaire stad als Breda. Dankzij het uitgebreide netwerk van 123aanhuurmakelaar krijg je als een van de eersten toegang tot nieuwe woningen op de markt, wat je een concurrentievoordeel geeft ten opzichte van andere huurders. Een aanhuurmakelaar in Breda reageert vaak sneller dan de rest van de kandidaten.

3. Expertise in de Bredase huurmarkt
123aanhuurmakelaar is een aanhuurmakelaar in Breda met diepgaande kennis van de woningmarkt. Dit betekent dat ze je kunnen adviseren over de beste buurten om te huren, huurprijzen die passen bij jouw budget, en belangrijke zaken zoals de kwaliteit van de woning en de buurtvoorzieningen.

4. Persoonlijke wensen  
123aanhuurmakelaar zoekt specifiek naar woningen die aansluiten bij jouw wensen en budget, zodat je geen tijd verspeelt met het bekijken van woningen die niet voldoen aan jouw persoonlijke eisen. 

5. Geen verborgen kosten     
Transparantie is belangrijk bij 123aanhuurmakelaar. Je weet altijd precies waar je aan toe bent. Ze hanteren duidelijke en eerlijke prijzen zonder verborgen kosten, wat betekent dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een aanhuurmakelaar in Breda binnen ieder budget!

6. Maatwerkoplossingen  
Iedere huurder heeft andere wensen en eisen. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke huurwoning of een langdurige huurovereenkomst, 123aanhuurmakelaar biedt maatwerkoplossingen die perfect passen bij jouw persoonlijke situatie.

Neem vandaag nog contact op met 123aanhuurmakelaar in Breda en ontdek hoe zij je kunnen helpen bij het vinden van jouw ideale huurwoning!

Het vinden van een huurwoning in Breda kan een uitdaging zijn, maar met de hulp van 123aanhuurmakelaar wordt het proces een stuk eenvoudiger. Of je nu op zoek bent naar een moderne huurwoning in het bruisende stadscentrum of een rustig huurhuis in een van de groene buitenwijken, 123aanhuurmakelaar staat voor je klaar met een breed aanbod aan woningen, lokale expertise, en persoonlijke begeleiding. De perfecte aanhuurmakelaar in Breda!

Plan een vrijblijvende call →

Er zijn in februari nog 7 plekken beschikbaar